Използвам темата на колегата,понеже става въпрос за Ку 4 и че мотора на тази бил сменян с нов. Интересува ме някой знае ли защо в тази кола се слагат три различни поне на външен вид мотора и каква точно е разликата при версиите,доколкото знам има 186 и 190 к.с. Снимките съм ги взел от нета и са на истински 155 Ку 4,но надписите по всмукателя и на капака на мотора са на различни места. Доколкото забелязвам мотора на колата която иска да купува е като на втората снимка. Ако някой има инфо нека сподели тук. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет - заслужава ли си тази кола?
Collapse
X
-
Заслужава си отвсякъде стига да можеш да си го позволиш.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от forza_italia Покажи съобщениеИзползвам темата на колегата,понеже става въпрос за Ку 4 и че мотора на тази бил сменян с нов. Интересува ме някой знае ли защо в тази кола се слагат три различни поне на външен вид мотора и каква точно е разликата при версиите,доколкото знам има 186 и 190 к.с. Снимките съм ги взел от нета и са на истински 155 Ку 4,но надписите по всмукателя и на капака на мотора са на различни места. Доколкото забелязвам мотора на колата която иска да купува е като на втората снимка. Ако някой има инфо нека сподели тук. Благодаря предварително.от доброто старо време...
sigpic
Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535
Comment
-
Първоначално публикувано от forza_italia Покажи съобщениеИзползвам темата на колегата,понеже става въпрос за Ку 4 и че мотора на тази бил сменян с нов. Интересува ме някой знае ли защо в тази кола се слагат три различни поне на външен вид мотора и каква точно е разликата при версиите,доколкото знам има 186 и 190 к.с. Снимките съм ги взел от нета и са на истински 155 Ку 4,но надписите по всмукателя и на капака на мотора са на различни места. Доколкото забелязвам мотора на колата която иска да купува е като на втората снимка. Ако някой има инфо нека сподели тук. Благодаря предварително.
къде намираш разлика!?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
е на 1 вата снимка липсва надписа TURBO 16 Vна всмукателния колектор!!
може и да е стокова155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениее на 1 вата снимка липсва надписа TURBO 16 Vна всмукателния колектор!!
може и да е стокова.надпис има, но е на капака дето закрива свещите...
---------- Post added at 12:14 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
...а на 2-снимка е леко поразглобен мотора...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщениее на 1 вата снимка липсва надписа TURBO 16 Vна всмукателния колектор!!
може и да е стокова155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4